Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Interieurverzorger

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een interieurverzorger voor ongeveer 8 uur per week in overleg.  De salarisindicatie is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.  Het werk wordt verdeeld over locaties in Udenhout en Oisterwijk. 

Over de werkzaamheden: 

  • Interieurverzorging/schoonmaakwerkzaamheden van kantoorruimtes en overige ruimtes
  • Het schoonmaken van kantoorruimtes, keuken en sanitair 
  • Werktijden zijn in overleg in te vullen

Over jou:

  • Enige of meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie 

Over het bedrijf: 

Het bedrijf is een echt Brabants bedrijf waar een informele en gezellige sfeer heerst.  er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten.  

 Over Maxim Uitzendbureau: 

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. 

Interesse in deze uitdagende baan ?

Stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615 of stuur een app naar 0640611565. We maken graag een afspraak met je op onze vestiging in Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Interieurverzorger, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden