Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hulpmonteur Luchtkanalen

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Boxtel zoeken wij een hulpmonteur voor het plaatsen van luchtkanalen in Brabant en buiten Brabant. 

 

Vanuit Boxtel vertrek je naar het project samen met jouw collega's. Je vertrekt vroeg vanaf 5.30 uur en bent rond 16.00 uur terug in Boxtel. Aangekomen op het project assisteer je de monteurs bij het hangen van luchtkanalen, sjouwen, schroeven en sleutelen. Al werkend leer je verder dit vak. Dit is veelal bij nieuwbouwprojecten. Soms werk je aan renovatieprojecten. Het dragen van werkschoenen is verplicht. Ook ben je in het bezit van VCA of ben je bereid om dit certificaat binnen enkele maanden te behalen. Onze opdrachtgever zoekt een medewerker voor lange duur. Ben je bijvoorbeeld een halfjaar beschikbaar, dan vragen we je ook om te reageren. 

 

Heb je interesse, dan vernemen wij graag een bericht van je. Dit kan telefonisch 0135219615 of 0640611565 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hulpmonteur Luchtkanalen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden