Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Studenten met tussenjaar

Beschrijving:

Diverse opdrachtgevers van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, hebben tijdelijke vacatures waar ze graag studenten met een tussenjaar voor inzetten. 

Over de mogelijkheden:

Het gaat hierbij om opdrachten in Oisterwijk en omliggende dorpen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag in dagdienst en bij grote voorkeur ben je vanaf 32 tot 40 uur per week beschikbaar. 

De opdrachten zijn van uiteenlopende aard, zoals werkzaamheden in een magazijn, inpakwerk, productiewerk, ondersteunende administratieve werkzaamheden, werkzaamheden bij een boomkwekerij (assisteren bij het laden van bomen), transportreiniging, schoonmaak, etc. 

Ook kunnen wij op zoek gaan naar een baan, die bij jouw reeds gevolgde of toekomstige studie en interesses past. 

Heb jij een breekjaar, gap year,  tussenjaar?

Bel 0135219615, app 0640611565 of mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Studenten met tussenjaar, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden