Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Tekenaar

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever regio Den Bosch, werkzaam in de metaal, zoeken wij per direct een technisch tekenaar, fulltime voor lange duur.

Wij komen graag in contact met ervaren tekenaars en starters met een afgeronde aansluitende opleiding bouw/werktuigbouwkunde.

De werkzaamheden zijn:

Het betreft een modern allround metaalbewerkingsbedrijf. Alles wat ze maken is maatwerk, dus de kracht ligt in het meedenken met de klant. 

Tekenen van stalen trappen, hekwerken en staalconstructies in een 3D tekenpakket. Er wordt gewerkt met Tekla structures. 

Ondersteunen van de werkplaats en montage met betrekking tot produceren en monteren van onderdelen door middel van een 3D model.

Ook ga je stuklijsten maken met de daarbij behorende specificaties en voer je wijzigingen door in de tekeningen.

Over jou:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding bouwkunde of werktuigboukunde. 
  • Je hebt ervaring met een 3D tekenpakket, bij voorkeur met Tekla structures.
  • Bij voorkeur heb je al enige recente werkervaring als tekenaar.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
  • Je bent fulltime beschikbaar voor onbepaalde duur. 
  • Je voelt je thuis in een informeel familiebedrijf. 
  • Je bent flexibel, pakt alle werkzaamheden aan en hebt een positieve en gedreven werkmentaliteit.

Over de werkgever:

Een familiebedrijf met ongeveer 15 werknemers in de werkplaats. Op kantoor zijn 5 personen werkzaam inclusief directie. De tekenaar gaat onderdeel uitmaken van dit office team. De communicatieve lijnen zijn kort en informeel. Er heerst een prettige werksfeer. Het is een relatief klein en enthousiast team waarbij je veelal zelfstandig werkt. Zij werken met de CAO metaal en techniek.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie over deze functie?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Tekenaar, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden