Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inpakker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime inpakker.

Over de functie:

Het decoreren en inpakken van seizoensprodukten. Eventueel het gieten en uitslaan van de producten. Ook doosjes vouwen, opruimen en het schoonhouden van je werkplek hoort erbij. 

Het betreft staand/lopend werk in een productieruimte. De producten zijn niet zwaar. Je werkt aan productielijnen/machines en werktafels. De werkzaamheden zijn wat fijner van aard, dus nauwkeurig werken is van belang evenals hygiënisch werken.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn van 08:30 tot 17:00 uur of van 07:00 tot 15:30 uur.

Over jou:

  • Je bent per direct en fulltime in dagdienst beschikbaar voor de komende maanden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je kunt de bovengenoemde werkzaamheden fysiek aan.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een handigheid in de fijnere werkzaamheden.
  • Je neemt de regels omtrent hygiëne goed in acht (draagt werkjas, haarnetje, werkschoenen en draagt tijdens je werk geen sieraden).
  • Je bent flexibel, pakt alle werkzaamheden aan en hebt een positieve en gedreven werkmentaliteit, neemt initiatief.

Over de werkgever:

Een MKB-familiebedrijf, dat al meer dan 35 jaren bestaat en sterk groeiend is. Er werken momenteel meer dan 50 medewerkers. De onderneming is een specialist in dit vakgebied met een uniek assortiment aangevuld met seizoensprodukten en blijft zich door ontwikkelen en vernieuwen. Er heerst een informele werksfeer. Je werkt in teamverband, maar hebt ook je eigen takenpakket waarbij zelfstandigheid gevraagd wordt. De communicatieve lijnen zijn kort. Zij werken met de CAO zoetwaren en het brutoloon is € 12,10 per uur.

Over Maxim Uitzendbureau Oisterwijk:

Maxim Uitzendbureau bestaat al 50 jaar en heeft ruime ervaring met de werving en selectie van personeel. Er bestaan 3 vestigingen in Oisterwijk, Waalwijk en Raamsdonksveer. We bemiddelen personeel voor tijdelijke opdrachten en vacatures met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf. We zijn aangesloten bij de ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Normec VRO controleert ons in opdracht van de ABU. Alles is dus goed geregeld, wel zo prettig. De sfeer is informeel, laagdrempelig en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. In Oisterwijk bestaat het ervaren team uit Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie over deze functie?

Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inpakker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden