Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Afwasser Bijbaan

Beschrijving:

 

Voor een horecabedrijf in Oisterwijk, zoeken wij per direct een afwasser.

Over de vacature:

De werkdagen zijn vaak vrijdag, zaterdag en zondag in de avonden vanaf 17:00/18:00 uur tot 23:00/24:00 uur. Je kunt alle diensten draaien, maar bijvoorbeeld ook één weekenddag werken. 

Je spoelt de vaat af, schuift de vaat in een machine, haalt de schone vaat uit de machine en zet de pannen en servies op de juiste plek. Na afloop van je werkdienst, zorg je dat de machine uitstaat en dat de vloer en keuken schoon en droog is. 

Je komt te werken in een gezellig en informeel horecateam. De verdiensten zijn via de CAO Horeca functiegroep II € 10,45 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Dit is exclusief reserveringen waarin 8% vakantiegeld is opgenomen.

Interesse?

App 0640611565, mail oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Afwasser Bijbaan, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden